BLM ALTITUDE | Hoogte Training


BLM Altitude is al jaren een begrip op het gebied van hoogte training. Vele topsporters weten ons te vinden. We zijn actief in de BeNeLux. Er zijn diverse BLM Altitude hoogte kamers in Nederland. Ben je ook geintresseerd in hoogte training, zoek je een systeem voor individueel gebruik of wellicht een eigen kamer voor meerdere personen. Onze kamers worden gebruikt door sporters, mensen die onder begeleiding staan en voor wetenschappelijk onderzoek. Neem contact met ons op.

BLM Altitude BV

Schipholweg 307

1171 PL Badhoevedorp

 

020- 659 78 99

Leon van Wely: 0031- (0)6 38 28 76 76

Martijn van 't Veer: 0031- (0)6 14 66 31 32

Bas van Geem: 0031- (0)6 14 66 31 33

 

kvk: 55112110

btw: 8515.70.434.B07

 

BLM Hoogte Generatoren

images/IMG_4723.jpg
De Hypoxico-generatoren zijn het hoofdbestanddeel van elk trainingssysteem voor persoonlijk gebruik of thuis. Begin met het bouwen van uw omgevingssysteem op hoogte met een ultramoderne generator.

Meer...
 

Hoogte kamers

Maak van elke kamer een hoogte kamer. De BLM Altitude hoogtesimulatieapparatuur verandert elke slaapkamer, trainingsruimte of kantoor in een hoogte kamer. Dit systeem biedt het beste in ruimtelijk en geklimatiseerd comfort! Perfect voor een volledige nachtrust of een lange rustige dag op kantoor.

Meer...

Slapen en Trainen op hoogte

images/IMG_8122.JPG
BLM heeft hoogte tenten om thuis of op trainingskamp te gebruiken. Een draagbaar of permanent slaapsysteem waarmee het individu de fysiologische voordelen van hoogtetraining kan ontwikkelen en behouden tijdens het slapen of rusten.

Meer...

Hoogte kamers

Hoogtekamers zijn de ultieme efficiëntie manier van hoogte training. Bruikbaar voor hypoxische oefeningen in fitnessclubs, professionele trainingsfaciliteiten en/of in het comfort van uw eigen huis of kantoor. Ze zijn handig voor atleten die het moeilijk vinden om te trainen en op grote hoogte verblijven, en het gebruik van een hoogtekamer thuis biedt de voordelen van training op grote hoogte, afhankelijk van het gemak en de locatie.

Meer...

Trainen met masker

images/42f5744e-7ee4-451f-bc5f-d944825ccfe4.JPG
Als uitbreiding van de beproefde methode om op hoogte te slapen, stellen ons hoogtetrainingsmasker en onze kamersystemen mensen in staat om op hoogte te trainen zonder naar de bergen te gaan. Probeer een van onze accessoires voor trainingen op hoogte en geniet van de geweldige fitness- en prestatievoordelen van trainen op hoogte in je eigen huis!

Meer..

Accessories 

BLM Altitude biedt een breed scala aan accessoires van topkwaliteit, voor gebruik met verschillende van onze hoogtetrainingsproducten. Ongeacht uw trainingsniveau helpen deze accessoires om de impact en resultaten van uw hypoxische trainingsregime te maximaliseren. 

Meer ..

Contact

BLM Altitude
Schipholweg 307
1171 PL Badhoevedorp
The Netherlands
www.blm-altitude.com

Contactform